Hoe pas ik het menu aan van mijn website?

Wilt u graag het menu van uw website aanpassen? Wij geven u graag wat extra uitleg.

Stap 1. U bevindt zich in de 'backend'.

Stap 2. Vervolgens gaat u in de backend naar 'weergave'.

Stap 3. U klikt nu op 'menu's'. Bovenaan kunt u dan kiezen welk menu u wilt bewerken. Op deze manier kunt u ook hoofdmenu bewerken, dan selecteert u 'Website Menu' ipv ' Recent nieuws '.

Stap 4. Dan klikt u op 'selecteren' en komt uw menu tevoorschijn, zodat u het kunt bewerken.

Stap 5. Let op! Dit is niet opgeslagen. Klik op 'publiceren' om het definitief te maken.